Soukromé lety do Zadaru

 

Naše agentura nabízí bonusové služby v podobě soukromých letů do Zadaru. Odlety jsou možné z Brna, Ostravy nebo Prahy. Pro více informací nás můžete kdykoliv kontaktovat.

LETADLO : King Air 300 

DATUM VÝROBY : 2001   MAX OSOB : 8

Letový plán od 15.6.2023 do 15.9.2023:

Čtvrtek: Brno (Ostrava, Praha) Zadar Brno (Ostrava, Praha) 

Neděle:  Brno (Ostrava, Praha) Zadar Brno (Ostrava, Praha)

Pozn. Je možné objednat také let z Ostravy nebo Prahy

Doba letu z Brna: 1h 25 m

 

Cena jednosměrné letenky při plné obsazenosti letadla: 580 EUR

Pozn. V případě volných míst v daném letu je nutno doplatit celou kapacitu. Při odletu nebo návratu do Ostravy a Prahy bude cena navýšena, uvedená cena je z Brna. V případě nulové obsazenosti zpátečního letu (nebo letu do Zadaru), je podmínkou úhrada ceny celé kapacity se slevou 20%. Do termínu 15.6.2023 není nutný zpáteční let. V případě zájmu je možné parkovat letadlo na letišti v Zadaru a případně využít na další cesty např. Dubrovník, Itálie, Brač atd.

Storno poplatek 30%

 

VybaveníToaleta, Kávová konvice, Nádoba na led, Domácí zvířata povolena, Stravování není zahrnuto, ale je možné za příplatek na vyžádání, Letadlo je nekuřácké

 




Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku