Když je svět zase v pořádku...

 

“Doba coronavirová” je těžká pro všechny - pro všechny sféry podnikání, ale i pro život jako takový. Jestli nám však něco ukázala, tak je to ten fakt, že je dobré mít své finance dobře uložené a že je dobré mít kam utéct. To neplatí samozřejmě pouze v této těžké době.

 Jsme národ chatařů a chalupářů, ale po všech těch restrikcích, které tady byly, jsou a budou, nám únik do našeho sídla v Krkonoších, příliš pozitivna nepřinese. Přitom realita je taková, že koupě usedlosti v čechách je cenově minimálně stejná, mnohdy i vyšší než koupě nemovitosti u moře. Nemovitosti v Chorvatsku mají na trhu prosperující hodnotu, jsou velmi dobrou investicí jak v rámci jistého finančního ohodnocení, tak i velmi příznivou investici do plnohodnotného života jako takového. Dostupnost z Čech je jedním z hlavních a zásadních bonusů, nemuset být odkázán na letecké společnosti, mít možnost si vzít sebou své čtyřnohé miláčky, hračky pro děti, surfy… Prostě brzkého rána vyjet a pak už jen obědvat čerstvé ryby na terase za šumu moře. Koupit si svůj kousek ráje, mít možnost odjet kdykoliv, mít možnost dopřát to stejné i svým přátelům, své rodině. 

 Nejde jen o koupi nemovitosti pro svůj komfort nebo šťastné dovolené, ale i o rychlou návratnost investovaných prostředků na základě krátkodobých pronájmů nebo o rostoucí hodnotu samotné nemovitosti. Češi i lidé z jiných evropských zemí Chorvatsko milují a vždy milovat budou... Naše práce není jen prodej jako takový. Trávíme v Chorvatsku několik měsíců v roce, máme přehled o všech lokalitách, plážích, restauracích, které se v oblasti kde působíme nachází. Staneme se vašimi průvodci, doporučíme vám nemovitost šitou na míru podle potřeb vaší rodiny či vás samotných a podle finančních možností. Stále více klientů využívá našich služeb v rámci výstavby nemovitosti. Toto rozhodnutí je rozumné z pohledu toho, že klient má dům podle svých představ a také z ekonomického hlediska. Realizace staveb je naší předností a i díky tomu na trhu s nemovitosti vystupujem z davu.

 Chorvatské pobřeží nabízí tak nějak všechno na co si lze vzpomenout - průzračné moře, středomořské počasí - v listopadu i přes 20 stupňů, vynikající gastronomie, dechberoucí architektura, hory, národní parky, každodenní trhy s potravinami, čerstvými rybami, domácí olivový olej, čerstvé mandarinky a můžeme pokračovat ... S nadsázkou řečeno možná ani není lepší představa o dokonaleji stráveném důchodu, možná to jen chce udělat ten správný krok, správným směrem, třeba se jen podívat, jaké jsou možnosti a přesvědčit se, že pár dní u moře vás nabije tak, že vše ostatní už dokážete ovládat levou zadní. A hlavně, kdykoliv budete potřebovat vypnout, zmizet, užívat si, relaxovat, opustit deštivé depresivní dny… Stačí jen vzít auto a za pár hodin bude svět zase v pořádku...

 




Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku