Luxusní Vila Petrčane

Dům
Petrčane
U moře
300m²
ID nabídky: 
10032
Podtyp nemovitosti: 
Dům
Druh nabídky: 
prodej
Oblast: 
Zadarská
Cena na zavolání
Rychlý dotaz
+420 602 711 655info@chorvatsko-reality.cz

Popis nemovitosti

Nabízíme na prodej luxusní vilu v Petrčane s obytnou plochou 300 m², která je postavena na pozemku o velikosti 746 m² kde se nachází také bazén o velikosti 25 m². Dům se skládá ze sklepu, přízemí, 1. patra a celkem má 5 ložnic, 4 koupelny a 4 toalety. V přízemí se jde ze vstupní chodby do obývacího pokoje, který je propojený s kuchyní s jídelním koutem. Dále se jde na zimní terasu. V přízemí se také nacházejí 2 ložnice a dvě koupelny. V prvním patře jsou 3 ložnice s koupelnami a toaletami. Některé pokoje v této části domu, stejně tak terasy v přízemí, nabízí nádherný výhled na moře a ostrov Ugljan. Ve sklepě se nachází veliký prostor pro skladování, ale také pro příjemné posezení v horkých letních dnech. Dům zahrnuje parkovací místo pro 3 auta, dětské hřiště, zahradu, gril, balkon, zimní i letní terasu, lodžii. Tento dům v dalmátském stylu se nachází 10 m od moře a 400 m od centra města. Dům byl kompletně zrekonstruovaný v roce 2016. Vedle domu je malý přístav pro lodě. Petrčane patří mezi jednu z nejlepších lokalit v okolí Zadaru! Je to menší zemědělská a rybářská obec, která má 580 obyvatel. Leží v Zadarském průlivu, zátoce Petrčane. Městečko se nachází na lokální silnici směrem ze Zadaru do Ninu, 13 kilometrů severozápadně od Zadaru. Je zde řada restauračních zařízení, barů, sportovního vyžití, obchodů nebo například Královské vinohrady.

Specifikace nemovitosti

Vybavení: 
Výhled na moře, kabelová TV, satelitní TV, Wifi, ADSL, poplašný systém, kamerový systém, parkovací místo pro 3 auta, kryté parkovací místo, dětské hřiště, zahrada, gril, balkon, zimní i letní terasa, lodžie, sklep, spíž
Stav: 
Perfektní
Orientace nemovitosti: 
Jih, Jihozápad
Podlaží: 
Sklep, Přízemí, 1.patro
Počet lůžek: 
10
Počet koupelen: 
4
Sítě: 
Vodovod, Elektřina, Septik
Topení: 
Klimatizace, Kamna
Doprava: 
Auto, loď
Vzdálenost od moře: 
10m
Vzdálenost od centra (m): 
400



Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku