Apartmány Nin

Apartmán
Nin
ID nabídky: 
10044
Podtyp nemovitosti: 
Apartmán
Druh nabídky: 
prodej
Oblast: 
Zadarská
Městská část: 
Sabunike - Ninske vodice
Cena na zavolání
Rychlý dotaz
+420 602 711 655info@chorvatsko-reality.cz

Popis nemovitosti

Dovolte nám abychom vám představili jedinečnou nabídku apartmánů v těsné blízkosti moře. Jedná se o budovu se 4 luxusními kompletně zařízenými apartmány na pozemku o velikosti 622 m2. Apartmány se nachází 100 metrů od jedné z nejvyhlášenějších pláží v Chorvatsku. Kraljičina Plaža je v TOP 10 nej pláží v Chorvatsku. V českém názvu Královnina pláž je považována za nejdelší pláž v celém Chorvatsku. Tříkilometrová písčitá pláž v královském městě Nin se řadí mezi top pláže celého světa, a samozřejmě se tak těší velké oblibě. Díky pozvolnému vstupu do moře je ideálním místem které vyhovuje i seniorům či rodinám s dětmi. Město Nin bylo dříve královské město a oplývá několika zajímavými památkami. Staré městské centrum je opevněno mohutnými hradbami. Dnes je Nin moderní turistické letovisko s množstvím restaurací, kaváren, obchůdků a stánků se suvenýry. Mnoho návštěvníků láka na pláž Ninska laguna přírodní zajímavost, tzv. peloidní bahno. Je pověstné svými léčivými účinky, které oceňují především osoby s atopickým ekzémem a dalšími kožními problémy.

Byt v přízemí S1 se skládá z kuchyně a obývacího pokoje, chodby, koupelny, dvou ložnic, technické místnosti a kryté terasy, celkově netto plocha 70,80 m2. K bytu S1 náleží parkovací stání označené P1 a zahrada před domem o netto ploše 12,85 m2.

Byt v přízemí S2 se skládá z kuchyně a obývacího pokoje, chodby, koupelny, dvou ložnic a kryté terasy, celkově netto plocha 77,05 m2. K bytu S2 náleží parkovací stání označené P2 a zahrada před domem o netto ploše 8,90 m2.

Byt v prvním patře S3 se skládá z kuchyně a obývacího pokoje, chodby, koupelny, dvou ložnic a terasy, celkově netto plocha 68,55 m2. K bytu S3 náleží 2 parkovací stání označené P5 a P6.

Byt v prvním patře S4 se skládá z kuchyně a obývacího pokoje, chodby, koupelny, dvou ložnic a terasy, celkově netto plocha 63,45 m2. K bytu S3 náleží 2 parkovací stání označené P3 a P4.

Specifikace nemovitosti

Vybavení: 
Blízkost moře a pláže, výhled na moře, klidná lokalita, klimatizace, parkování, zahrada
Stav: 
Perfektní
Orientace nemovitosti: 
Jihovýchod
Podlaží: 
Přízemí, 1.patro
Sítě: 
Vodovod, Elektřina, Septik
Topení: 
Klimatizace
Vzdálenost od moře: 
100m
Přístup k nemovitosti: 
Asfaltová cesta



Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku