Apartmán se zahradou Drage

Apartmán
Drage
63m²
ID nabídky: 
10043
Podtyp nemovitosti: 
Apartmán
Druh nabídky: 
prodej
Oblast: 
Zadarská
Cena:
250 000€
Rychlý dotaz
+420 602 711 655info@chorvatsko-reality.cz

Popis nemovitosti

Dovolte nám abychom vám představili novou nabídku apartmánů v krásné lokalitě v Drage, Pakoštane. Jedná se o moderní projekt 2 apartmánových domů a jedné vily. V této fázi dochází k finálnímu dokončení 3. budovy od moře, to jest apartmánového domu se čtyřmi totožnými apartmány.

 

Každý byt má své kryté parkování s nabíjecí stanicí pro elektrické vozidlo. Kvalitní konstrukce z termo blokových cihel a polystyrenové fasády zajišťuje skvělou tepelnou izolaci a dosahuje energetickou účinnost třídy A. Okna a dveře jsou vyrobeny z hliníku a jsou vybaveny elektrickými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Vytápění a chlazení je přes klimatizace, které je možné ovládat přes Wifi v každém pokoji. Velkoformátové obklady o rozměru 120X60. Sanitární zařízení jsou Geberit. Navíc jsou byty připraveny na instalaci solárního systému a mají systém videodohledu. Každý byt se skládá ze dvou ložnic, centrální koupelny se sprchou a podlahovým vytápěním, skladu/prádelny a kuchyně s obývacím a jídelním prostorem. Obývací místnost nabízí přístup na krytou terasu a byty v přízemí mají také k dispozici zahradu. Je také možnost přikoupení dalšího parkovacího stání.

 

Apartmány se nachází 70 metrů od moře a nové moderní mariny a 250 metrů od pláže.

Specifikace nemovitosti

Vybavení: 
Výhled na moře, klidná lokalita, blízkost pláže, klimatizace, podlahové vytápění
Stav: 
Ve výstavbě
Rok výstavby: 
2023
Orientace nemovitosti: 
Západ
Podlaží: 
Přízemí
Počet koupelen: 
1
Sítě: 
Vodovod, Elektřina, Septik
Topení: 
Klimatizace, podlahové vytápění
Vzdálenost od moře: 
70m
Přístup k nemovitosti: 
Asfaltová cesta



Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku