Proč investovat v Chorvatsku

Proč investovat v Chorvatsku

Dostupnost nemovitostí

Chorvaté se dříve drželi atraktivních nemovitostí u pobřeží zuby nehty, o jejich prodeji buď nechtěli vůbec slyšet nebo dávali k jednání takové sumy, které byly naprosto odtržené od reality. V součastnosti se však situace změnila a majitelé jsou také ochotni o cenách nemovitostí jednat. V Chorvatsku jsou pro českého investora velice zajímavé příležitosti. Koupí nemovitosti v této zemi uděláte nejen dobrý krok co se týče investice, ale také si svůj život zpříjemníte tím, že třeba budete mít krásné místo k odpočinku na stáří...

Realitní trh

Chorvatský realitní trh je jedním z nejvíce prosperujících trhů. Z pohledu pronájmu Vaší nemovitosti je zisk výrazně vyšší než v porovnání s v Českou republikou, tím pádem je návratnost investice mnohem rychlejší. Nemovitosti u moře jsou žádané lidmi z celé Evropy a tento fakt se odráží i na cenách. Hodnota nemovitostí se stále zvyšuje a tím pádem je z investorského hlediska Chorvatsko zajímavé.

Vstup Chorvatska do EU

Chorvatsko vstoupilo 1. 7. 2013 do Evropské unie. Díky tomu jsou investice lépe chráněny a na vše se vztahuje komunitární právo tak, jak jej známe z ČR nebo ze Západní Evropy. Rizikovost obchodu se tak výrazně snížila. Zajistíme Vám také kompletní právní servis při převodu nemovitosti a díky dobré znalosti místního prostředí Vám poskytneme veškeré informace.

Dojezdová vzdálenost

Chorvatsko je vhodné pro koupi nemovitosti také z důvodu toho, že kdykoliv se rozhodnete jet do svého domu či apartmánu tak jednoduše sednete do auta a jedete. Ano krize okolo koronaviru několik týdnů omezila cestování i sem, ale majitelé nemovitostí mají přístup do země povolen.

Jaderské moře

Chorvatsko má jedno z nejčistčích moří na celém světě. A to platí po celém pobřeží od severu až po jih, narozdíl od jiných evropských států.

Počasí v Zadarské oblasti

Zadar je podle statistik nejslunečnější oblastí v celém Chorvatsku. To je také další důvod proč nabízíme nemovitosti pouze v této oblasti. Mnoho klientů zde tráví čím dál tím více volného času a to nejen v létě, ale po celý rok.

Chorvatsko

Chorvatsko je nástupnický stát bývalé Jugoslávie, který leží na pomezí střední a jihovýchodní Evropy. Sousedí se Slovinskem, Maďarskem, Srbskem, Bosnou a Hercegovinou a Černou Horou. Oficiálním jazykem je chorvatština a hlavním městem Záhřeb, který má zhruba milión obyvatel a nachází se pod vrchem Medvedica. Je kulturním, ekonomickým a politickým centrem země a také důležitým dopravním uzlem mezi Jaderským mořem a střední Evropou. Chorvatsko sahá od Alp až po Panonskou nížinu. Na jižní straně se rozléhá oblíbené Jaderské moře, jehož pobřežní linie se táhne v délce 5 790 km. Součástí tohoto pobřeží je bezmála 1 200 ostrovů. Převládají tu oblázkové a skalnaté pláže. Chorvatsko je velmi oblíbenou a vyhledávanou destinací pro české turisty, ale také pro klienty z celé Evropy.




Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku